Search

Organiseer uw festival met Stammis Horeca Verhuur.

Bent u van plan om een festival te organiseren? U wilt er ongetwijfeld een onvergetelijke happening van maken waarop de bezoekers zullen genieten van een superfijne sfeer, goede muziek, live entertainment, leuke attracties en overheerlijk eten en drinken. Maar het organiseren van een festival is een enorm project waar veel bij komt kijken. Niet in de laatste plaats omdat u het festivalterrein moet inrichten met tal van voorzieningen, zoals: een of meerdere tenten, toiletten, water, elektra, een entree en een garderobe. Natuurlijk mogen ook podia, dansvloeren, barren en biertaps niet ontbreken. Bij Stammis Verhuur helpen we u graag op weg met alle producten die u nodig hebt om uw festival te laten slagen.

Welke benodigdheden voor festivals vindt u bij Stammis Horeca Verhuur?

  • Tenten en parasols;
  • Podia en dansvloeren;
  • Entree en garderobe;
  • Verlichting en stroom
  • Tapmateriaal;
  • Keukenapparatuur, barbecues en friteuses;
  • Kassa, toiletten en hekwerk;
  • Attracties, springkussens, blikvangers en decordoeken.

Voorzieningen voor het festivalterrein.

Als het draaiboek compleet is, kunt u verder met het organiseren van het festival. Een van de belangrijkste dingen is het regelen van alle horecabenodigdheden en voorzieningen om het festivalterrein aan te kleden. Omdat het ervaren en enthousiaste team van Stammis Horeca Verhuur meer dan 25 jaar ervaring heeft met het organiseren van feesten en events, weten wij als geen ander welke producten u nodig hebt om de locatie van uw festival op de juiste manier in te richten. We helpen u met veel plezier bij het selecteren van alle eigentijdse, exclusieve en state-of-the-art artikelen die u nodig hebt om het festival goed verzorgd, efficiënt en veilig te laten verlopen.

Draaiboek voor het festival.

Om te beginnen, kunnen we u helpen bij het maken van een draaiboek voor het festival. Daarin staat bijvoorbeeld omschreven welke beleving u voor de bezoekers wilt creëren. Op die manier zullen ze uw festival nooit meer vergeten en komen ze de volgende keer gegarandeerd weer terug. In het festival-draaiboek beschrijft u zaken zoals: de locatie, de doelgroep, de planning, de datum en de begrote kosten. Ook de vergunning, de veiligheid, risico’s en evaluatie komen aan bod in het draaiboek voor het festival.

Opbouw en afbouw van het festival.

U kunt ervoor kiezen om de opbouw en de styling van het festival zelf te doen. Vanzelfsprekend zorgen we er bij Stammis Horeca Verhuur voor dat alle materialen en voorzieningen op het afgesproken moment op het festivalterrein aanwezig zijn. Geeft u er de voorkeur aan dat de opbouw, de styling en de afbouw door ons team van specialisten wordt gedaan? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Organiseert u binnenkort een groot of een klein festival? Bij Stammis Verhuur helpen we u graag op weg met alle producten en voorzieningen die u nodig hebt om uw festival te laten slagen! Bent u benieuwd naar de maatwerk mogelijkheden? Neem contact met ons op door te bellen met: 072 – 571 6151 of stuur ons een e-mail [email protected].

Inspiratie & Sfeer­impressies.

Bedrijfsfeest

Heerhugowaard

Evenement

Berg en Terblijt

Evenement

Amsterdam