Zoek

Organiseer uw concert samen met Stammis Horeca Verhuur.

Concerten zijn niet meer weg te denken. Met duizenden mensen die genieten van de muziek van bands, zangers en zangeressen en dansen tot in de kleine uurtjes, is dat ook niet verwonderlijk. Het organiseren van een gewild concert waarbij de ticketverkoop loopt als een trein, is dan ook een lucratieve business. Of u nu een groot of een klein concert organiseert, er komt een hoop bij kijken. van het zoeken van een geschikte locatie, het plannen van een datum en het aanvragen van vergunningen tot het regelen van de beveiliging.

Niet in de laatste plaats is het regelen van voorzieningen en horeca benodigdheden van groot belang om een succesvol concert te organiseren. Bij Stammis Verhuur hebben we alles in huis dat bijdraagt aan concerten die u en de bezoekers als muziek in de oren klinken!

State-of-the-art faciliteiten voor concerten.

Het bevlogen, ervaren team van Stammis Horeca Verhuur kan putten uit meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van grootschalige evenementen. Daarom weten wij als geen ander welke voorzieningen er nodig zijn voor concerten. Met veel plezier helpen we u bij het selecteren van alle eigentijdse, exclusieve en state-of-the-art producten die zijn vereist om het concert dat u organiseert veilig, sfeervol en tot in elk detail te laten kloppen. Daarvoor hebben wij alle faciliteiten in huis, variërend van podia en dansvloeren, verlichting en stroom, kassa’s, toiletten en hekwerk tot barren en tapmateriaal.

Welke materialen voor concerten zijn te huur bij Stammis Horeca Verhuur?

  • Podia en dansvloeren;
  • Verlichting en stroom;
  • Kassa, toiletten en hekwerk;
  • Entree en garderobe;
  • Tenten en parasols;
  • Barren en tapmateriaal;
  • Keukenapparatuur, friteuses;
  • Attracties, decordoeken en blikvangers.

Het concert opbouwen en afbouwen.

U kunt ervoor kiezen om de locatie van het concert in eigen beheer op te bouwen en af te bouwen. Uiteraard zorgt het team van Stammis Horeca Verhuur dat alle voorzieningen en materialen op het afgesproken moment op de concertlocatie aanwezig zijn. Laat u de opbouw en de afbouw liever over aan onze vakkundige specialisten? Dat is natuurlijk ook mogelijk.

Organiseert u een klein of een groot concert? Bij Stammis Verhuur hebben wij alle faciliteiten in huis, variërend van podia en dansvloeren, verlichting en stroom, kassa’s, toiletten en hekwerk tot barren en tapmateriaal, voor concerten die iedereen als muziek in de oren klinken! Bent u benieuwd naar de maatwerk mogelijkheden? Neem contact met ons op door te bellen met: 072 – 571 6151 of stuur ons een e-mail .

Onbezorgd genieten met Stammis Horeca Verhuur