Zoek

Ruim 25 jaar ervaring in horeca verhuur voor bedrijven en particulieren

Het gepassioneerde en ervaren team van Stammis Horeca Verhuur heeft ruim 25 jaar ervaring met het organiseren van evenementen, feesten en partijen in de breedste zin van het woord, voor zowel grote als kleinere opdrachtgevers. Daarom weten wij precies welke benodigdheden er niet mogen ontbreken om uw feest of evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Modern bedrijfspand.

Sinds 2017 is Stammis Horeca Verhuur gevestigd in een modern bedrijfspand aan Delta nummer 10 in het Noord-Hollandse Heerhugowaard. Op bedrijventerrein De Vaandel hebben wij een eigentijds en functioneel magazijn gebouwd met een bruto vloeroppervlak van maar liefst 6.000 ㎡, waar we de uitgaande en inkomende goederenstroom optimaal kunnen behandelen.

Stammis Horeca Verhuur

Van verjaardag tot Holland Heineken House.

Dagelijks werkt hier een team van gemotiveerde mensen om zakelijke en particuliere klanten te bedienen met materialen en diensten voor iedere denkbare gelegenheid. Variërend van verjaardagen thuis tot events in het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen. Hopelijk brengt de komende periode vele mooie evenementen en feesten voort van klein tot groot, waarop wij zakelijke en particuliere klanten ondersteunen en zij kunnen zeggen dat het een feest is om met Stammis Horeca Verhuur samen te werken!

Stammis Horeca Verhuur

Veiligheid, Kwaliteit, Duurzaamheid & Zekerheid.

Het is voor ons bedrijf een belangrijk speerpunt om maatschappelijk verantwoord te werken. Niet alleen richting onze medewerkers, maar ook voor alles en iedereen om ons heen. Niet voor niets werken we in ons nieuwe pand compleet gasloos. Ook het reduceren van CO2 is een absolute noodzaak. Dit laatste punt is een van de vele onderdelen waar wij sinds 2018 sturing aan geven, door alle zaken op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit, Duurzaamheid & Zekerheid in een protocol vast te leggen. Hiermee voldoen we ook aan alle keurmerk-eisen van brancheorganisatie Verhurend Nederland. Dit keurmerk geeft u de zekerheid dat u aan Stammis Horeca Verhuur een partner heeft die op alle fronten goed zal doen. In 2021 is er op het dak van ons magazijn een PV installatie in gebruik genomen waarmee op jaarbasis ongeveer 400.000 KWH stroom kan worden opgewekt. Deze stroom gebruiken wij niet allemaal zelf, maar met de overcapaciteit compenseren wij de verbruikte brandstof voor onze auto’s en de afvoer van onze afvalstroom. Daarom is Stammis Horeca Verhuur momenteel de meest emissie-neutrale partner voor uw feest of evenement.

Onbezorgd genieten met Stammis Horeca Verhuur