Search

Particuliere horeca verhuur voor onvergetelijk mooie feesten en partijen.

Organiseert u binnenkort een groot feest? Bijvoorbeeld ter ere van een verjaardag van volwassenen of kinderen die een speciaal kroonjaar vieren? Gaat u trouwen, verrast u aanstaande ouders met een babyshower of geeft u een kraamfeest? Viert u een bijzondere mijlpaal zoals een (huwelijks)jubileum, eindexamen, een diploma-uitreiking of een twenty one dinner? Geeft u een barbecue of een kermisborrel?

Compleet en gevarieerd assortiment.

Wat voor feest u ook wilt geven, de organisatie daarvan is een hele klus. Het vraagt om de nodige creativiteit, het kost veel tijd én om de juiste benodigdheden. Bij Stammis Horeca Verhuur leveren we een compleet assortiment horeca artikelen die uw feest of partij gegarandeerd laten slagen. Variërend van partytenten, verlichting en stroom, stoelen en krukken, (sta)tafels en tapmateriaal tot glaswerk, servies, bestek en aankleding. Op basis van maatwerk bezorgen wij u en uw gasten een onvergetelijke dag! Want wij weten uit ervaring dat geen feest hetzelfde is.

Onbezorgd genieten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor partyverhuur? Het gepassioneerde en ervaren team van Stammis Horeca Verhuur heeft ruim 25 jaar ervaring met het organiseren van feesten en partijen in de breedste zin van het woord. Daarom weten wij precies welke benodigdheden er niet mogen ontbreken om uw feest tot in de puntjes te verzorgen. Door de artikelen die u nodig hebt bij ons te huren, bespaart u zichzelf een hoop tijd en energie, regelwerk en stress. Wij ontzorgen u graag zodat u met een gerust hart kunt toeleven naar het feest. En nog belangrijker: op de dag zelf onbezorgd en met volle teugen kunt genieten! Samen met uw gasten beleeft u een prachtig feest waarover iedereen nog lang zal napraten.

Wat zijn de voordelen van particuliere horeca verhuur bij Stammis Horeca Verhuur?

  • Maatwerk mogelijkheden voor alle soorten feesten en partijen;
  • Verhuur van een compleet en gevarieerd assortiment horeca artikelen;
  • Wij ontzorgen u totaal zodat u met een gerust hart van uw feest kunt genieten;
  • U bespaart zichzelf veel tijd en energie, regelwerk en stress;
  • Persoonlijke service op het hoogste niveau;
  • Kleinere bestellingen kunt u zelf afhalen bij ons gemakkelijk te bereiken magazijn;
  • Met ervaren chauffeurs en ons moderne wagenpark bezorgen wij de artikelen op de juiste plaats. 
Stammis Horeca Verhuur

Eindeloze mogelijkheden.

Stammis Horeca Verhuur biedt particulieren eindeloze mogelijkheden. U hebt bij ons bijvoorbeeld een brede keuze uit grote en kleinere partytenten, pagodetenten en haltenten, die wij inclusief op- en afbouw verhuren. Ook voor de garderobe, verwarming, keukenapparatuur, koeling en middelen voor warme dranken bent u bij ons aan het juiste adres. Hetzelfde geldt voor buffetartikelen, afvalbakken en aankleding. Staan er kleine feestvierders op de gastenlijst of staat de gelegenheid in het teken van een feest voor kinderen? Ook dan vindt u bij ons alles om samen een feest te vieren met alles erop en eraan. Zo kunt u bij ons de leukste springkussens, blikvangers en decordoeken én traktaties huren. Met een popcornmachine, hotdog-apparaat, poffertjesbakplaat en limonade-koe, -olifant of -clown, zijn de kids gegarandeerd zoet!

Organiseert u binnenkort een feest ter ere van een verjaardag, jubileum, huwelijk, geboorte of diploma-uitreiking? Of geeft u een barbecue of een kermisborrel? Stammis Horeca Verhuur ontzorgt u graag door het verhuren van de juiste party- horecabenodigdheden! Bent u benieuwd naar de maatwerk mogelijkheden voor particulieren? Neem contact met ons op door te bellen met: 072 – 571 6151 of stuur ons een e-mail [email protected].

Eindeloze mogelijkheden - Stammis Horeca Verhuur